ewomt2 Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ewomt2 Forum

ewomt2 Forum Sitesi

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur

+2
fearlest
sanokaff
6 posters
YazarMesaj
sanokaff

oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur Empty
MesajKonu: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 5:17 pm

arkadaslar gmlerin söleidklerini diakate alaım lag yapacak hareketler bulunmayalım oyunumuz güzel olsun item shoplardan item allaım server ayakta dursun iyi oyunlar Smile
fearlest

MesajKonu: Geri: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimeCuma Haz. 11, 2010 6:20 pm

siteye noldu girmio
fatum12

MesajKonu: Geri: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimeC.tesi Haz. 12, 2010 6:17 pm

yha bugun 19.00da açilacak diodu bi baktım 21.00 yazio dünden beri bekliom bugun açsınlar kesin yha Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
[TL]AmenRa
Takım Lideri
Takım Lideri
[TL]AmenRa

MesajKonu: Geri: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimeC.tesi Haz. 12, 2010 10:42 pm

Arkadaşımıza Düşünceleri İçin Teşekkür Ediyoruz Serveri Sunucuya Ödeme Yapamadığımız İçin Açamadık Bu Da GM Arkadaşlarımızın GM Lik Ücretlerini Göndermede Geciktikleri İçin Ortaya Çıktı Sizi Beklettiğimiz İçin Bütün Oyuncularımızdan Özür Diliyoruz
http://www.ewomt2.tr.gg
HoLLyAnqeL

HoLLyAnqeL

MesajKonu: Geri: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 10:53 am

pazartesi yi 4 gözle bekliyorum çarşambadab beri ben bu serveri bekliyorum...
d0qukan001

d0qukan001

MesajKonu: Geri: oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur   oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur I_icon_minitimePaz Haz. 13, 2010 12:14 pm

aYnen Very Happy Very Happy

oyun güzel bizler sayesinde daha güzel olur
1 sayfadaki 1 sayfası